OBITELJSKI DOM Sv. Rita - Varaždin

DOM JE TAMO GDJE JE SRCE

Ljubav, skrb i radost za naše starije!

Obiteljski dom za starije "Sveta Rita" nalazi se u mirnom dijelu grada Varaždina. Uz njegu, skrb i brigu za svakog korisnika, pobrinut ćemo se da se u našem domu osjećate kao kod kuće. Dođite k nama, upoznajte nas, razgledajte dom i uvjerite se da Vam nudimo pravo obiteljsko okruženje za Vašu spokojnu starost.

Mi smo mali tim velikih srca

Ovdje smo za Vas - toplinom, druženje i osmjehom olakšavamo i uljepšavamo treću životnu dob Vama i Vašim obiteljima. Pružamo 24-satne visokokvalitetne usluge njege i skrbi za starije i nemoćne, pokretne, polupokretne i nepokretne osobe. Mi smo mali tim, ali smo s našim korisnicima jedna velika obitelj!

Privremeni ili stalni smještaj

Sve sobe su prostrane i imaju puno dnevnog svjetla, a ostali prostor prilagođen je potrebama pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba. Obroci se serviraju za obiteljskim stolom uz domaće ozračje. Vodili smo računa da svaki dio prostora zadovoljava Vaše potrebe i da se u našem domu ugodno osjećate.

Medicinska skrb i društveni život

Korisnicima osiguravamo prilagođenu medicinsku skrb i njegu 24 sata na dan. Svakodnevno pripremamo svježu domaću hranu i imamo raznolik, uravnotežen i prilagođen jelovnik. Zajedno slavimo Vaše godišnjice, rođendane i imendane, idemo u crkvu i na izlete.

Mirno okruženje

Dom se nalazi u mirnom i tihom dijelu grada Varaždina, u novom stambenom naselju izvan prometne gužve i buke. Veliko zeleno dvorište prava je oaza mira i odmora za naše korisnike.

Komforne sobe

Sve sobe su prostrane i imaju puno dnevnog svjetla, a ostali prostor prilagođen je potrebama pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba.

Starost kakvu zaslužujete!

Sve što radimo vođeno je našom misijom: poboljšati živote naših starijih i njihovih obitelji.

Obiteljsko okruženje za Vašu spokojnu starost

VRH